Tuesday, February 3, 2009

Carrot Cheese Cake


Carrot cake frosting with cheese dibuat semperna birthday my hubby . Cake nie bawa ke KL untuk dimakan bersama n my family masa CNY baru niee. Kami berkumpul di KL bersama ngan mak n ayah kat rumah adik ja. Dia masuk rumah baru kat Bukit Rimau, cantik rumahnya.. Mula-mula ingat nak tulis Happy Birthday Abg je.. Dah tulis teringat lak adik Pidi N Hani pun sama sambut birthday bulan januari.. Ruang dah kecik tu la jadi nya..Tercacat la sikit.. Kek nie kena riba oleh along.. Nasib baik selamat je rupanya.. Ada gak buat dalam cupcakes tapi hancur jadinya dibuat oleh angah n alang faris.. Ingatkan masuk dalam tupperware boleh selamat.. diterbalikkan pula tupperware tu...eeehhh.. Almaklumlah keretaku kecik.. Anak lak 4 org...Abg.. ooi bila nak tukar mpv niee..Cake nie memang sedap. Tarak tipu punya..First time buat, elok je naiknya..Sekali beradap je terus licin..

11 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

comeila carrot atas kek tu..

Linda Hussin said...

wahhh...
akhirnya, buat jugak carrot cake...
heheh
cantik akak deco...

Harniza said...

wah...dah pandai buat cheese kek you... nanti boleh la buatkan untuk saya.....

Feena said...

niza...insyallah.. tunggu...

MamaFaMi said...

Sweet je kek carrot ni...

SANIAH said...

salam.kak feena,bleh belajar wat cupcakes ngan kak feena?suka sgt tgk cupcakes kak feena yg comei2 tuh...:)

Feena said...

thanks mamafami..sukanya mama visit my blog.

Feena said...

saniah... akak pun baru berlajaq niee... insyallah...kalau jadi..nanti akak bagitau..

Feena said...

saniah... akak pun baru berlajaq niee... insyallah...kalau jadi..nanti akak bagitau..

Feena said...

saniah, akak pun bukan terror sgt...masih berlajar..insyaallah kalau ada nanti akak war-warkan

SANIAH said...

please...kak feena,ade kawan lagi sorang pon nak blaja gak.masa saya bgth dia psl kak feena, dia pon excited jugak...seronok tgk cupcakes elmo tuh...saya igt nak buat utk anak2 tapi tulah kena menuntut ngan kak feena dulu :)