Saturday, May 18, 2013

Doorgift

Dapatkan doorgift di Feenacakes Delight.. Setiap pembelian  1000pcs ke atas percuma 50pcs. Dengan harga yg. berpatutan.sms kak feena 019-5596869




Wednesday, January 9, 2013

Kelas Basic Cupcakes

Tarikh 19/1/13
Masa :9.30 - 2pm( selesai)
RM 150.
16 Design ( M size cupcakes)
Topping butterceam & choc ganache

Durian Crepe

Feenacakes Delight masih menjual Durian crepe setiap hari, harga masih sama rm 10 6pcs.. walaupun musim durian dah berkurangan.sms 019-5596869 utk order, nyatakan nama n berapa pack.. Yummy!!

Wednesday, October 31, 2012

HANTARAN CAKES












Steambuttercream cake ini amat sesuai untuk dibuat hantaran.sedap dimakan, cantik dipandang dan harga murah jika dibandingkan dengan fondant.. 1.5kg( 8 inci)  choc moist cake/butter cake rm 75.Tak termasuk kotak beropol tu...contact kak feena 0195596869.

DOOR GIFTS






Tempahan untuk doorgift masih dibuka  disepanjang cuti sekolah ini.. Pelbagai doorgift untuk pilihan semua dengan harga yang berpatutan dan sedap dimakan.. Jom singgah di Feenacakes Delight..

Tuesday, October 16, 2012

Kelas Durian Crepes+ Japenese Cream Puff

Jom join kelas durian crepes dan Japenese cream puff yang tengah meletop sekarang nie....Memang marvelous...  

Tarikh 20/10 - Kelas Durian crepe & Japanese Crispy Cream Puff. Demo. Rm 100.
 Pukul 9am - 1pm. Bonus 2 resepi Mille Crepe

Monday, October 15, 2012

Birthday Cakes


Saturday, October 13, 2012

Durian Crepe

Durian Crepe di Feenacakes Delight, Taman Meru 2B Ipoh.. Mai mai... sgt yummy lemak berkrim.. Kulit yg. bergitu halus, lembut, cream yg. sedap sgt dan isi durian. Marvelous.. rasa 1 pasti nak lagi... 6 biji RM 10. boleh pickup esok (13/10.selepas pukul 5pm or Isnin ,.Berminat terus call /sms kak feena ya..019-5596869..jng tinggal kan pesanan anda disini...Terhad..

Kelas Di Feenacakes Delight Ipoh



Kelas di Feenacakes Delight bulan Okt.

20/10 - Kelas Durian crepe & Japanese Crispy Cream Puff. Demo. Rm 100. Pukul 9am - 1pm. Bonus 2 resepi Mille Crepe.


21/10 - Kelas Basic cupcake. RM 120. 12 jenis design. Topping buttercream, piping jelly dan choc ganache. Hands on. Pukul 9am -2pm.


3/11- Kelas wedding cake (steambuttercream)- 2 tiers. Teknik steambuttercream yang mudah dan cantik..Sangat sesuai utk majlis perkahwinan.. RM 280. Pukul (9am - 4pm)

Berminat boleh sms kak feena dan nyatakan nama dan kelas yg. akan diikuti.. 019-5596869

Tuesday, August 28, 2012

wedding cakes


Tuesday, July 24, 2012

BISKUT RAYA 2012- HARGA PROMOSI

                                                 CHOCOLATE  ALMOND STICK - RM 22 - TERLARIS
                                                        CHOCOLATE CHIP - RM 22    -  CRUNCY
                                             CORNFLAKE  NESTUM CRISPY - RM 22 - TERLARIS

                                                            SUGEE ALMOND - RM 22

                                               CHOCOLATE HAZEL DAZEL - RM 22 - TERBARU

        
                                                CHOCOLATE HAZEL DAZEL- RM 22 - TERBARU
                           KUANTITI BISKUT  40 - 54 BIJI BERGANTUNG KEPADA SIZE BISKUT


                                            JUALAN TERTINGGI RAYA TAHUN 2011
BLUEBERRY CHEESE TART 50 PCS - NORMAL PRICE = RM 35
                                                                   PROMOSI RAYA = 34

BERMINAT HUBUNGI FEENA 019-5596869.. SILA BUAT PESANAN YA.. ATAU BOLEH JUGA  BERKUNJUNG KE KEDAI DI TAMAN MERU 2B, IPOH..

Monday, June 18, 2012

HANTARAN CAKE

Hantaran cake menggunakan teknik steambuttercream, cantik dan mulus. Jom layan....

Monday, May 21, 2012

wedding cake

First time , buat wedding cake ngan orkid.. Cantik.....

Thursday, May 17, 2012

wedding cake

Order dari kakak Ayu untuk adiknya. Majlis di perkahwinan  di Dewan Kamunting..Meriah, cantik  dekorasi pelamin  n sedap makanannya... pengantin pun cantik ...DJ pun best.. lama gak  dok kat sini..melepaskan penat... Alhamdulillah sampai ke lokasi tepat pada waktunya.. Thanks Ayu.