Wednesday, May 5, 2010

Kek Bertunang


Order dari Naemah,betoi ke nieee..kawan wanie. Depa nie lecturer PUO.Thanks Naemah

Butter Cakes
Order dari Cikgu noraini, sebiji untuk birthday afifah dan sebiji lagi untuk kasi pada cikgu sek. men megat khas sebagai tanda ucapan terima kasih . walaupun masa order nie result spm esok baru tau.. Tapi mamanya dah siap order kek. Tahniah Atikah, dpt. 7A rasanya..punyalah lama dok terperukk..org. dah nak masuk u rasanya.. Tahniah!!

Choc Moist Cupcakes


Order dari adik untuk dibawa balik kg di Kelantan untuk makan-makan..rasanya terus sms je..dah lupa nama...sorry..nieelah bahana bila dok terperuk lama...Mesti masing-masing sambar sendiri punya nama kann.. Thanks ya.
Sms dari Adik
++++++++
Cupcakes selamat sampai, x cair dan depa suka sangat..

Choc moist cupcakesOrder dari Harum untuk birthday anaknya..2 set 25 pcs +16pcs. Tuan punya english-n-countrydecor kat ipoh. Best sgt..dah masuk dah...Thanks harum.
Testimony
++++++
Dear feena.Tq to u too. cupcakes tu sedap sgt. very rich chocolate..TQ

Carrot Cheese Cake


Order dari seorang anak aida (putra jaya) untuk abahnya di Batu Gajah.. Alhamdulillah selamat sampai, delivery selepas ofis terus ke sana dengan hujan lebat. minyak kereta meraah.. sampai kat station petronas.. tengah hujan.. line down x le isi minyak.. suspend betoi... nasib baik masuk simpang batu gajah ada stesen minyak.huh lega..Dengan bantuan map dari aida, senanglah sikit..terus tuju je..... Suka pak cik dan mak cik bila menerimanya, tanda ingatan dari seorg. anak walaupun jauh tapi sentiasa mengingati hari lahirnya. Thanks Aida.

SMS dari Aida
++++++++++++++

kek tu sedap, cantik dan x manis . thanks akak.

Butter cheese cake


Order dari roslina my ofismate, buttercheese cake filling dengan fresh cream+ peach untuk hubby n anaknya. dok susah hati tersilap eja..h hilangg..langsung tertinggal tarikh pula.. Ina pulak tak perasan tentang h tu.. dia perasan lak kat tarikh...sorry ina ya...thanks ina.


testimony dari Ina
+++++++

sedaplah kek tu kak...