Tuesday, November 3, 2009

My 1st 2tiers Wedding CakeOrder dari Jana, Kampar untuk majlis perkahwinannya , sabtu lepas. 12 " Cmc dan 9 " CMC. Sebelum ini dia ada order kek untuk majlis pertunangannya. Thanks Jana kerana memberi kepercayaan untuk akak sekali lagi. Minggu yang betul- betul mencabar, kena siapkan 5 cakes -steam buttercream. Alhamdullilah berjaya juga akhirnya dan hilang segala kepenatan setelah mendpt. sms dari Jana berpuas hati dengan hasilnya....Jana ,jng lupa nanti email gambar ya..
Sambung esok lak, dah ngantuk.zzzz..
testimony
++++++++
sms dari jana. keknya sedap n thank kak wat cantik..


Ana & Adriana CakeOrder dari Kak Ros, ibu kepada kwn. along untuk cucunya Adriana. Satu taman je..Comelnya Adriana.. Sayang sikit gambarnya kurang jelas. Vanilla Cake. Thanks kak Ros, lain kali boleh order lagi.
Untuk yg. ingin order edible,diharap dptkan. gambar >300kb. Baru dia cantikk..Harganya pula, mengikut harga kek + rm 26(harga edible -tiada caj tambahan dari feena).Kalau hantar awal boleh murah sikit, guna pos ekspres. Boleh visit blog k.lea

testimony
++++++++++++
TQ feena, cake tu cantik n sedap pula tu..

CC hantaran -VOrder dari Rozie, untuk majlis bertunang Zie & Zam. Macam dia punya je,,lupa lak nak tanya.. hii.hii.depa dah sesat cari rumah, terus minta tunggu je kat kedai. Thanks ya Rozie.

Little Mermaid CC & Cake

Order dari En. Rhoma & Izwah untuk birthday anaknya izzaty. Izatty sambut birthday kat taska n tadika. CMC cc 50 pcs dan CMC cake. Pasti Izzaty tersenyum lebar tengok gambar dia kat cc n cake tu kann..Thanks.
Untuk yg. berminat menggunakan edible, sila maklumkan awal ya, paling kurang 5 hari, teman order on-line dari Kl. jadi ambil masa sikit..Thanks

Cupcakes untuk ibu
Dari seorg anak untuk ibunya yg. tercinta. Thanks Farah.