Friday, February 19, 2010

Fondant Cupcakes
Order dari Azlin KL untuk En. Shahe di Kolej Kejururawatan Tanjung Rambutan. Delivery ke sana, suka En. Shahe bila menerimanya. Menumpang kegembiraan bila dapat menyatukan dan menyambungkan kasih sayang dua insan..hihi.. Azlin yang request design yg. pernah buat sebelum niee.

Testimony:

Sampai je di rumah dapat sms dari Azlin, shahe kata cc tu sedap dan cantik.. Thanks Azlin n Shahe..Nanti hari bahagia jangan lupa akak tau..hiii..

Tapi kenangan mengusik jiwa bila menjejakkan kaki di pintu masuk hospital bahagia. Kenangan suka duka bersama kawan-kawan di PUO sesi 1987/1989 bahagian tek. komputer sistem, menziarah kwn. disini.. Di mana kalian semua, semuga sihat hendaknya...

Roses Cupcakes


Order dari Rin KL untuk kak Tina di Chemor, siap delivery sekali. Rin request roses, seronok kan ada kawan/saudara mara yg. sentiasa mengingati kita walaupun berada di mana -mana saja. Feena pun suka buat delivery, bila melihat penerima tersangatlah sukanya.. Tapi delivery area ipoh aje untuk weekdays ,itu pun waktu lunch or lepas ofis. Kalau hari weekend bolehlah luar area ipoh.Thanks Rin.

Pinky Cupcakes


Order dari seseorg untuk kak ita di ipoh. Sorry, dah tak ingat nama.

Mixed cupcakes
Order dari Kak hanis dari KL untuk majlis di Taiping. 100 pcs buttercream cupcakes dan 16 pcs fondant. Siap tulis nama anak-anak buah lagi, tapi gambar tu ada kt ofis lakk..Tentu depa berebut cari nama depa..haha..Thanks Kak Hanis.

CMC cupcakes


Order dari Isma Klebang, untuk hantaran kawannya. CMC topping dengan choc ganache. Dah banyak kali Isma order , dia pengemar choc ..Thanks Isma. Tak dapat nak bercerita panjang, nak kena habiskan edisi tertunggak niee..tumpang angin rajin tengah datang..haha..

Butter cheese cake


Order dari Azlina untuk birthday anaknya,buttercheese cake. Thanks Ina.

Steambuttercream choc & butter cheese cake

Masih lagi order bulan Disember, Order dari Sharifah PKNP, choc moist topping dengan steambuttercream dan satu lagi rasanya buttercheese cake. Steambuttercream tu untuk pak saudara sharifah di Manjoi. Thanks Sharifah.