Wednesday, May 13, 2009

Kelas Basic Cupcakes di Ipoh - 10/5Kelas basic cupcakes di feenacakes pada 10/5. Ada 3 peserta dari kiri Lia, Ida dan Ziana.Nie hasil deco lia, bukan 12 biji lagi dahh.. lebih feena kasi.. Kelas mula dari pukul 11.15 hingga 4.30 ptg. Lia memang mengambil tempahan kek,brownies n muffin. Seronok kan bila jumpa kawan-kawan yang sama bidang.. macam-macam cerita. Lia nie dari tahun lepas lagi minta feena buat kelas. Akhirnya dapat gak attend. Seronok lia dapat mengikuti kelas niee. Siap pesan kalau ada kelas lain nak join lagi.


Nie Ida dan hasil cc yang Ida deco.. kemas dan pendiam orangnya..Dia datang berdua dengan Lia.

Nie Ziana dari Taman Chemor Indah. Mula-mula kelas Ziana dah frust, asyik tak jadi je deco dia.. Feena lak yang mana tak cantik suruh buat sampai cantik..Hi..hi.. sorry ya semua.. Tak puas hati kalau anak murid tak dapat apa yang kita ajar..suruh buat kat atas board sampai jadi.. Bila tengok depa yang lain dah 6 biji cc dah siap deco , dia baru 3 biji lagilah dia mengelabah.. Lepas lunch baru deco Ziana menjadi..Baru dia boleh tersenyum... Kalau tak jadi gakk.. dia kena tahan .. tak boleh balik.. buat sampai jadi...Hii..hii.. At last dia boleh siapkan juga dalam pukul 4 tu.. Mula-mula memang macam tu.. Selalu kita buat cantiklah deco tu..

Feena akan pastikan setiap yang datang ke kelas dari tak tahu apa-apa , habis kelas boleh tersenyum puas dengan hasil deco masing-masing. Kalau berminat, boleh hubungi feena. Untuk hari Ahad nie 17/5 - masih ada kekosongan.

3 comments:

d'muffins said...

huish... garang nyer cikgu feena ni.. hehehe... tahniah feena, dah berjaya menjd cikgu cupcake pertama di ipoh...

Feena said...

alahai diba.. cikgu pun bukan pandai sgt...hehe..

Feena said...

alahai diba.. cikgu pun bukan pandai sgt..