Sunday, December 14, 2008

Happy belated Birthday - Mak N Abah


Niee bawa balik kg.semperna cuti baru-baru niee..semperna birthday mak n ayah bulan nov.. Sebelum balik kg.. kena siapkan tempahan n gubah bunga.. tidur pun kat 2/3 pagi ..minggu yg. memenatkan..Keja kt ofis berlambak,stud nak kena siapkan markah n sign dia org. punya portfolio..Lenguh tangan dibuat..kepala pun berat je.. Balik kerja hari selasa terus drive ngan anak balik kg.. Kul 7 baru bertolak,, sampai dalam kul 9 malam. Hubby keja..hari sabtu baru dia balik..Semoga mak n ayah panjang umur, dimurahi rezeki dan dikurniakan kesihatan yang sihat. Baru ada masa nak update..Celcom broadband dah ok..tapi berebut lak n anak..ehhhh..

1 comments:

Yusoff said...

salam, terima kasih kak rufina sudi singgah ke blog saya, nak buat mcm mana kak dah keje, kita org yg mengikut perintah jer